KODER - Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği
Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği
Üye Girişi Kullanıcı adı : Şifre :

• 2017 Utrecht Turizm Fuarı...
  • Koder 2017'ye El Ele Balosu...
  • KODER-AYDEM işbirliği ile AKUT’a Kurtarma Aracı Alınması…
  • Koder 2016'da Turizmde Bizi Neler Bekliyor...
  • Koder 2015’e El Ele Paneli, Turizm'e Işık Tuttu...
  • Kuşadası Live Tanıtım Kokteyli...

Güncel Haberler

Araplar Ege'yi keşfetti....

Tarih :  11.05.2017

Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği’nin (TÜRAP) destekleriyle TURABEXPO tarafından düzenlenen 4.Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı, 2.Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı, 1. Otel Malzemeleri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı İşbirliği Organizasyonları sona erdi. Fuar boyunca yapılan işbirliği forumlarında Araplar Türkiye’ye direkt uçuş talep etti.

Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarların sona ermesinin ardından Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu ve Kuşadası Belediyesi tarafından 30 kişilik grup Kuşadası’nda ağırlandı. Aydın’ı Ortadoğu pazarında tanıtımını yapacak gazeteci, acenteci, tur operatörü, blogger ve yazarlardan oluşan gruba Aydın’ın turistik yerleri başta olmak üzere birçok noktaya gezi düzenleyen grup, Ege Bölgesi’ni tanımaktan büyük mutluluk duyduklarını, Arap ülkelerinden direkt uçuş olması durumundan çok sayıda Arap turistin bu bölgeyi tercih edeceğini belirtti.

“BÖLGEMİZİ ARAPLARA TANITTIK”

Gezinin son gününde Amara Sealight Elite Otel’de düzenlenen akşam yemeğinde gazetecilere bilgi veren, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (KODER) Başkanı Tacettin Özden “Kuşadası’nı ve bölgeyi Arap pazarına tanıtmak için Bahreyn, Dubai, Katar, Ürdün, Suudi Arabistan, Tunus, Fas, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman ve Kuveyt gibi bölgelerde görev yapan gazeteci, acenteci, tur operatörü, blogger, turizm acenteleri birliği başkanlarından oluşan 30 kişilik misafirlerimizi Kuşadası’nda ağırladık. Efes, Meryemana, İzmir, Selçuk başta olmak üzere birçok bölgeyi gezdik. Kuşadası’nda tekne turları düzenledik ve otellerimizi tanıttık” dedi.

Türk- Arap Gıda Fuarı ....
Araplar Ege'yi keşfetti....
Booking.com
Yeni Yıl Tebrik...