KODER - Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği
Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği
Üye Girişi Kullanıcı adı : Şifre :

• 2017 Utrecht Turizm Fuarı...
  • Koder 2017'ye El Ele Balosu...
  • KODER-AYDEM işbirliği ile AKUT’a Kurtarma Aracı Alınması…
  • Koder 2016'da Turizmde Bizi Neler Bekliyor...
  • Koder 2015’e El Ele Paneli, Turizm'e Işık Tuttu...
  • Kuşadası Live Tanıtım Kokteyli...

Reklam Bölümü

Reklam Şartları

Koder.org.tr 'nin sunmuş olduğu bu hizmet, hizmet verdiğimiz siteler üzerinde yayınlayacağı; Web sayfası, banner ve tanıtım olarak yer alacak firma veya şahısların içerik, ebat, görüntü kalitesi ve genel standartları ile ahlak kuralları, hukuk ve doğruluk ilkesine uymak zorundadır. Bu standartlar dışında yer alan Web sayfası, banner ve tanıtımları yayımlamamakta serbesttir.

İçerik

Yayınlanacak, duyurulacak her türlü resim, metin, bilgi ve benzeri duyurular Koder.org.tr 'nin sorumluluğunda değildir. Bu sebeple herhangi bir üçüncü şahısla çıkabilecek ihtilaftan Koder.org.tr sorumlu tutulamayacaktır. Yayınlanacak reklamlarda Koder.org.tr 'nin prensiplerine (doğruluk, dürüstlük, adab-ı muaşeret kuralları, örf ve adetlere uygunluk, T.C. Kanunları'na, Türk Ticaret Kanunu'na ters düşmemek, Fikir ve Sanat Eserleri'ne saygılı olmak, Marka ve Patent Hakları'na uygunluk ve ticari dürüstlük, ) ters düşmeyecektir ve genel ahlak ve adaba aykırı yayında bulunmayacaktır. Bu şartların ihlal edilmesi halinde Koder.org.tr reklamları Internet ortamından haber vermeden kaldırabilecektir.

Teknik içerik

Yayınlanacak olan reklam hangi grafik programıyla hazırlanmış olursa olsun, yayınlanmadan önce GIF veya JPEG formatına dönüştürülecektir. Bu nedenle reklam bu formatta hazırlanmalıdır. Koder.org.tr başka bir formatta gönderilen reklamların dönüştürülmesi sırasında doğabilecek kalite/değer kayıplarından sorumlu değildir. Reklamların çözünürlüğünde önerilen 72 dpi (72 piksel/inch) dır.

Reklamlar RGB renk paleti kullanılarak, maksimum 256 renkte hazırlanmalıdır. Hareketli Bannerlerde hareket 3 kare ile sınırlı olmalıdır. Aksi halde Banner boyutu büyüyecek ve sayfanın yavaş gelmesi problemi ortaya çıkacaktır. Bannerler için en yüksek boyut olarak 10 KB uygundur.

Süre

Yayınlanacak olan reklamlar yayın tarihinden 3 gün önce Koder.org.tr 'nin elinde olacak şekilde gönderilmelidir. Yayın süresi Aylıktır, 6 Aylık ve Yıllık olarak ayarlanır.

Fiyatlar ve Ödeme Koşulları

Fiyatlarımız Aylık, 6 Aylık ve Yıllık bazda yapılacak anlaşmalara göre değişkenlik göstermektedir. Hangi bölümde ne kadar süre ile reklam vermeyi düşündüğünüzü bizlerle paylaşmanızı rica ederiz. Banner Reklam Talebiniz için aşağıdaki Formu doldurarak tarafımıza göndermeniz ve/veya bizlerle iletişim bilgilerimizden ulaşmanız yeterli olacaktır.

Banner Reklam Nedir ?

Web sitenizi çok daha büyük bir kitleye ulaştırabilmek için en kolay ve en etkili yol bir banner reklamı oluşturmaktır. Popüler bir sitede yayınlayacağınız küçük bir banner size tahmininizden de çok ziyaretçi getirecektir. Bu küçük fakat etkili spot reklamların her siteye göre belirli standartta ölçüleri bulunmaktadır.

Bütçenize ve anlatmak istediklerinize en uygun ölçüde bir banner edinerek buradan web sitenize bir link veriyorsunuz ve ziyaretçi sayınız bir anda artıyor!

İnternetteki reklam stratejiniz sadece küçük bir banner ile hedef kitlenize anında ulaşıyor...

Neler Kazandırır ?

Banner reklamlarını hazırlatmak çok hızlı ve kolaydır !
Tam istediğiniz hedef kitleye ulaşmanızı sağlar.

Gazete, dergi, televizyon ve diğer mecralardaki reklamlara oranla hem tasarımı hem de medya uygulaması çok çok ekonomiktir. Üstelik çok daha uzun süre hedef kitlenize ulaşım sağlanır.

Banner reklamınızı gören hedef kitleniz, onu bir kez görmekle kalmaz, sitenize girdiğinde sizinle ilgili herşeyi öğrenebilir, web sitenizi bir kez görüp unutmaz. Artık web adresinizi biliyordur ve ilgisini yeterince çekebildiyseniz artık devamlı ziyaretçinizdir !

Reklam verdiğiniz servis bu imkanı veriyorsa ne kadar büyük bir kitleye ulaştığınızı net rakamlarla öğrenmeniz mümkündür. Böylece internet reklam bütçenizi bu verilere göre yönlendirebilirsiniz...

Ziyaretçi sayınızı bir andabirkaç katına çıkarmanız mümkündür. Böylece binbir emekle hazırlamış olduğunuz web sitenizden olması gerektiği gibi faydalanmış olursunuz. Yani en yüksek seviyede !...

Kimler Banner Reklam verebilir?

Reklam sistemine, T.C. kanunlarına uygun tüm legal içerikli siteler katılabilir. Yalnızca; adult, erotik ve warez, crack, xxxx içerikli sitelerin kayıtları kabul edilmez ve hesapları derhal silinir.

Not :

Yukarıdaki maddelerle uyuşmayan sitelerin Reklamları kabul edilmez, daha sonradan içerik değiştiren sitelerin Reklamları ise herhangi bir geri ödeme yapılmadan iptal edilir.

Banner Reklam vermek ve/veya şartları hakkında bilgi almak için, lütfen “ Banner Reklam Başvuru Formu “ doldurup, bizlere gönderiniz.

Reklam Bölümü

Türk- Arap Gıda Fuarı ....
Araplar Ege'yi keşfetti....
Booking.com